If you intresting in sport buy steroids online you find place where you can find information about steroids

M.L.Romana UMSOI


Fiind U.M.S.O.I. o uniune masonica ce leaga Lojie si Frati Straine , am dorit sa dam o vizibilitate internationala a aestui site dind informatii, news sociale de interes masonic in diverse limbi straine.

Pot fi acceptate cereri de traduceri la Gran Secreteria din parte fratilor inscrisi si care au un interes particolar pentru diversele tematice tratate si expuse.

MASONERIA SI ORIGINILE SALEE ste o institutie cosmopolita si filantropica avind cascop perfectionamentul culturalFratia, Egalitatea si Libertatea.

Noi sintem cu voi in masura in care voi sinteti interessati de noi.

Originile Masoneriei se pot distinge in origini Fantastice, Ipotetice si Istorice.

ORIGINILE FANTASTICE pot fi interpretate ca aceleasi origini ale umanitatii si sint caracterizate de trei credinte cum ar fi: misticismul (ce conduce sufletul prin autocunoastere la uniunea cu Dumnezeu) provenind de la civilizatia orientala, scepticismul(legata de cunostinta adevarului absolut ducind prin penitenta si credinta la uniunea cu Dumnezeu) provenind de la civilizatia occidentala si in fine ateismul (legata de cunoasterea empirica a vietii determinind trairea vietii fara o legatura cu Dumnezeu)

ORIGINILE IPOTETICE pot fi colegate de un ambient de gindire logica in care lumina criticii si a logicii au abandonat imginatia fantastica pentru a reconstrui evenimentele in asemenae masura incit sa justifice istoria masoneriei.

ORIGINILE ISTRICE pot fi provate cu documente care atesteaza existenta ufficiala a masonerie in 1717 la York-Anglia.

Se poate si deci e necesar sa se dea o privire rapida la diverse origini, la doctrinele si formele initiatice care s-au transmis, la diversele forme simbolice si mistere ascunse profanilor.

UMSOI

Naste in 1982 din logi Zaratustra,in 1996 din unirea diverselor Logi si Obediente pastrind in acelasi timp autonomia si obiceiurile iniziale.

Conceptul Universal si Sovranational este bine exprimat de catre actiunile U.M.S.O.I.-ului aspirind la uniunea tuturor masonilor oriunde ei se gasesc independent nu numai de rata sau cultura dar si limba si istorie.

Confraternitatea de strisa observanta antica nascuta in Germania de la inceputurile Evului Mediu este un exemplu pentru noi de coeziune fratena deoarece actioneaza impletind actiunea institutionala si associativa cu respectul in intregime a regulilor fondamentale a masoneriei ortodoxe in toata esenta iei.

E greu de gindit ca persoane de diverse culturi si straturi sociale pot sa comunice intre ei fara o matrice comune care se impune pe un plan spiritual elevat si unde diversitatea cunoasterii si a gindirii esprima un stat elevat al sufletului.

Cautarea intima a “eului” care lipsita de partea materiala trebuie sa se defineasca in forme stiintifice si de cunostinte pentru binele umanitatii si in consecinta pentru binele “eului”:”daca Eu stiu de unde vin voi sti sigur cine sint stiind astfel unde sa merg si mai ales ceea ce conteaza stiind ce strada sa aleg” si mai ales “cine vorreste rau de mine, cine critica eul meu si cine ma impotmoleste este acela caruia ii este frica de forta sufletului meu si a cunoasterii mele. Sa fie OM sa se arate si printr-un dialog seren putem deveni mai buni.”

Scopul nostru este de a recupera valorile morale si materiale care fac parte integranta din “OM” Am scis cuvintul OM cu O mare pentru a scoate in relief faptul ca Omul reprezinta societatea si individul care gindeste si este plin de credinta.

Omul a pierdut prea multe valori: dragostea, loialitatea, curajul, onestitate, toleranta , compresiune si mai ales dupa parerea noastra umila a pierdut capacitatea de a crede in el insusi. Acum nu vrem sa spunem ca noi avem toate aceste valori ca masoni. Sintem persoane ca toate celelalte persoane dar macar incercam sa cautam asa cum ne-a fost transmis adevarul in fundul sufletului nostru. Cind o persoana reuseste sa priveasca inauntrul sufletului lui si reuseste sa aduca la suprafata partea cea mai buna din el atunci este si devine un adevarat “frate” care ne insufleteste si continua sa ne invete.